لوله کاغذی

لوله کاغذی هجرت اصفهان

محصولات قابل اتکا

یکی از محصولات پرکاربرد در صنعت بسته‌بندی، لوله کاغذی است. لوله‌های کاغذی در ضخامت‌های مختلف و با درجه استحکام گوناگون تولید شده و روانه بازار می‌شوند. از لوله‌های ساده که برای بسته‌بندی رول دستمال کاغذی استفاده می‌شوند تا لوله‌های ضخیم برای بسته‌بندی پلاستیک‌های کشاورزی، همگی در بین لوله‌های کاغذی قرار می‌گیرند. شرکت هجرت اصفهان به عنوان تولید انواع و اقسام لوله کاغذی فعالیت می‌کند. برای خرید لوله کاغذی حتما با ما تماس بگیرید.

لوله کاغذی چیست؟

فرایند تولید انواع لوله کاغذی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد. دستگاه لوله کاغذی برای این منظور وجود دارد. ورق‌های کاغذی دور یک هسته با ضخامت مشخص، دوران داده می‌شوند. بین هر دو لایه نیز از چسب‌های مخصوصی استفاده می‌شود که ورق‌های کاغذی را به یکدیگر می‌چسبانند. آنچه تفاوت لوله‌های کاغذی را رقم می‌زند، ضخامت بدنه آن‌هاست. نازک‌ترین لوله کاغذی از روی هم قرار گرفتن ۳ لایه تشکیل می‌شود. هیچ سقفی برای تعدادی لایه‌های کاغذ نمی‌توان در نظر گرفت.

بدیهی است که هر چه تعداد لایه‌های کاغذ بیشتر شود، ضخامت لوله بالا رفته و مقاومت محصول نهایی افزایش پیدا می‌کند. در همین راستا انواع لوله‌های کاغذی بر اساس ضخامت عبارت‌اند از:

1

کر مقوایی

لوله‌های کر مقوایی دارای ضخامت بالایی هستند و تعداد لایه‌های زیادی از کاغذ برای تولید آن‌ها بکار گرفته می‌شود. همین مسئله باعث می‌شود که کرهای مقوایی از وزن بالایی برخوردار باشند. در عین حال استحکام این دسته از لوله‌ها نیز بالاست. از کرهای مقوایی برای بسته‌بندی برخی از محصولات کشاورزی و صنایع کاغذسازی استفاده می‌شود. به دلیل استحکام بالای کر مقوایی توان تحمل وزن بالایی را نیز دارد.

2

بوبین مقوایی

بوبین مقوایی از روی هم قرار گرفتن لایه‌های کاغذی کمتری تشکیل می‌شود. این دسته از لوله‌ها ضخامت کمتری نیز دارند و به همین دلیل از نظر استحکام در مقایسه با بوبین به مراتب ضعیف‌تر هستند. از بوبین مقوایی عمدتا به عنوان هسته مرکزی رول‌های دستمال کاغذی، فویل‌ها و این قبیل محصولات استفاده می‌شود. بوبین کاغذی تحول وزن بالایی نیز ندارد.

انواع لوله کاغذی بر اساس نوع قرارگیری لایه‌ها

یکی دیگر از روش‌های دسته‌بندی لوله‌های کاغذی نحوه قرارگیری لایه‌های کاغذ نسبت به یکدیگر است. بر این اساس دو روش اصلی برای تولید لوله کاغذ وجود دارد که عبارت‌اند از:‌

۱٫ لوله کاغذیی مارپیچی

در تولید این دسته از لوله‌ها، لایه‌های خمیر کاغذ به صورت مارپیچ روی همدیگر قرار می‌گیرند. برای این منظور زاویه مشخصی نسبت به محور مرکزی برای پیچیدن لایه‌های کاغذ در نظر گرفته می‌شود. لوله‌های کاغذی که به این روش تولید می‌شوند، استحکام خمشی بالاتری دارند و در نتیجه مقاومت بالاتری در برابر نیروهای خارجی از خود نشان می‌دهند.  

۲٫ لوله کاغذیی موازی

در تولید لوله کاغذی موازی، لایه‌های خمیر کاغذ به موازات محور مرکزی لوله به دور آن پیچیده می‌شوند. لوله‌های کاغذی‌ای که به این روش تولید می‌شوند، در مقایسه با لوله‌های مارپیچ از مقاومت کمتری برخوردار هستند.

شکل‌های گوناگون لوله کاغذی

بیشتر لوله‌های کاغذی سطح مقطع استوانه‌ای دارند؛ البته این امکان وجود دارد که لوله‌ها را با سطح مقطعی به غیر از استوانه نیز تولید کرد. از جمله سطح مقطع‌های مختلف تولید لوله مقوایی می‌توان به مربع، بیضی، شش ضلعی، مثلثی و هر گونه شکل هندسی سفارشی دیگر اشاره کرد. علاوه بر آن می‌توان با استفاده از سنبه‌های مخروطی شکل، لوله‌های کاغذی را با سطح مقطع متغیر تولید کرد. دوک‌های کاغذی را به این صورت تولید می‌کنند.  

انواع کاغذ مورد استفاده در تولید لوله کاغذی

1

کاغذ کرافت

بیشتر لوله‌های کاغذی موجود در بازار با استفاده از کاغذ کرافت تولید می‌شوند. این کاغذ از خمیر چوب نرم با الیاف طولانی تولید می‌شود. کاغذهای کرافت در مقایسه با کاغذهای معمولی ضخامت و استحکام بالاتری دارند.

2

کاغذ Coreboard

Coreboard در واقع نوعی مقوا است. بد نیست بدانید مقوا به کاغذهایی گفته می‌شود که وزن آن‌ها به ازای هر متر مربع از ۲۵۰ گرم بالاتر است.

مزایای لوله کاغذی

از جمله مزایای لوله‌های کاغذی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •         در مقایسه با لوله پلاستیکی و فلزی ارزان‌تر هستند.
  •         در مقایسه با لوله‌های پلاستیکی و فلزی بسیار سبک‌تر هستند
  •         فرآیند تولید آن‌ها پیچیدگی خاصی ندارد.
  •         امکان چاپ لوگو و نوشته روی آن‌ها به راحتی وجود دارد.
  •         لوله‌های کاغذی قابل بازیافت هستند و خطری برای محیط زیست ندارند.

لوله‌های کاغذی در کنار مزایای مهمی که دارند، خالی از ایراد نیز نیستند. این لوله‌ها در برابر آب آسیب‌پذیر هستند. به همین دلیل توصیه می‌شود که در محیط‌های مرطوب از لوله‌های کاغذی استفاده نشود. علاوه بر آن در برابر عواملی مانند خوردگی ناشی از حشرات موذی نیز به مراتب آسیب‌پذیرتر از لوله‌های پلاستیکی و فلزی هستند.

فرآیند تولید لوله کاغذی

اشاره کردیم که دستگاه‌های ویژه‌ای برای تولید لوله کاغذی وجود دارند. معمولا سنبه فولادی با سطح مقطع خاص و ابعاد مشخص در مرکز دستگاه قرار می‌گیرد. سپس لایه‌های خمیر کاغذی با استفاده از ماشین به دور سنبه فولادی می‌چرخند. بین هر دو لایه کاغذ نیز با استفاده از چسب‌های مخصوص به طور کامل پوشانده می‌شوند. به این ترتیب لایه‌های کاغذ به یکدیگر متصل می‌شوند.

اطلاعات مهمی درباره لوله‌های کاغذی وجود دارند که در اینجا به مرور آن‌ها می‌پردازیم:‌

  •         کاغذهای مورد استفاده برای تولید لوله، بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلی‌متر پهنا دارند.
  •         ضخامت کاغذها نیز چیزی در حدود ۰٫۲ تا ۱٫۳ میلی متر است.
  •         در تولید لوله‌های کاغذی بین ۳ تا ۳۰ لایه کاغذ بسته به سفارش مشتری روی یکدیگر قرار می‌گیرد.

ما در شرکت لوله کاغذی هجرت اصفهان، کلیه سفارش‌ها را بر اساس نیاز و خواسته مشتریان عزیز تولید می‌کنیم. بنابراین با خیال آسوده می‌توانید محصول مورد نیاز خود را از ما خریداری کنید.

بهترین لوله کاغذی ایران را از لوله هجرت بخواهید

چسب لوله کاغذی چیست؟

برای اتصال لایه‌های مختلف کاغذ در تولید لوله کاغذی از چسب مخصوص استفاده می‌شود. چسب‌های پلیمری با پایه آب برای این منظور در اولویت قرار دارند. در برخی از موارد با اضافه کردن خاک رس به چسب، ساختار آن اصلاح می‌شود. علاوه بر آن با اضافه کردن موم، رزین، سیلیکون و برخی دیگر از مواد پلیمری به ساختار چسب می‌توان به تقویت خواص مکانیکی لوله کاغذی کمک کرد.

کاربردهای لوله کاغذی

اشاره کردیم که کاربرد اصلی لوله‌های کاغذی مربوط به صنعت بسته‌بندی است. اما همه چیز در همین جا خاتمه پیدا نمی‌کند. کاربردهای این لوله‌ها عبارت‌اند از:

۱٫ بسته‌بندی

بیشترین کاربرد لوله کاغذی مربوط به صنعت بسته‌بندی است. احتمالا برخی از محصولات مانند مداد رنگی‌هایی که در قوطی‌های کاغذی قرار می‌گیرند را در بازار مشاهده کرده‌اید. در کنار آن از لوله‌های کاغذی برای بسته‌بندی خیلی از محصولات دیگر نیز می‌توان استفاده نمود. برای پوشش اسناد کاغذی بزرگ مانند نقشه‌ها، پوسترها، آثار هنری و … نیز کاربرد دارند.  

۲٫ ساختمان‌سازی

لوله‌های کاغذی در ساختمان‌سازی نیز کاربرد دارند. زمانی که اسکلت بتنی برای ساختمان در نظر گرفته می‌شود، این لوله‌ها کاربرد پیدا می‌کنند. لوله‌ها با سطح مقطع بزرگ به عنوان شمع‌های بتنی در ساختمان‌سازی استفاده می‌شوند. بتن‌ریزی داخل این لوله‌ها باعث می‌شود تا شکل‌دهی اسکلت سازه راحت‌تر صورت بگیرد. علاوه بر آن برای انتقال خطوط لوله تأسیسات ساختمان یا سیم‌کشی برق نیز می‌توان از لوله کاغذی برای ایجاد نظم و جلوگیری از آسیب رسیدن به تجهیزات استفاده کرد.

۳٫ محافظت از وسایل

لوله کاغذی برای محافظت از وسایل و تجهیزات مختلفی مانند دوک‌ها، رزوه‌های پیچ و مهره، شفت‌های صیقلی، گیج‌ها، مته‌ها و بسیاری دیگر از تجهیزات مکانیکی کاربرد دارد. قرار گرفتن لوله کاغذی به دور این تجهیزات باعث می‌شود تا آسیب کمتری به آن‌ها وارد شود و ضربات احتمالی به نوعی مهار شوند.

۴٫ استفاده به عنوان کلاف محصولات

لوله کاغذی به عنوان هسته محصولاتی که به صورت رولی عرضه می‌شوند نیز کاربرد دارد. چسب‌های نواری، دستمال‌های رولی، سیم‌پیچ‌ها، کابل‌ها، فویل‌ها، طناب‌ها و … بسیاری دیگر از محصولات به صورت کلاف به دور لوله‌های کاغذی پیچیده می‌شوند.

خرید لوله کاغذی

برای خرید لوله کاغذی لازم است که حتما باید به ۴ سؤال مهم پاسخ دهید که عبارت‌اند از: 

  •         لوله مقوایی را برای چه کاربردی نیاز دارید؟
  •         شکل و اندازه سطح مقطع لوله مورد نظر شما چیست؟
  •         ضخامت دیواره لوله چقدر باشد؟
  •         طول لوله مورد نظر شما چقدر است؟

شرکت لوله مقوایی هجرت اصفهان به عنوان برترین تولیدکننده انواع لوله‌های کاغذی آماده پذیرش سفارش‌های شما عزیزان از سراسر کشور است. چنانچه در رابطه با قیمت لوله کاغذی و سایر موارد سؤالی دارید، با ما تماس بگیرید. همکاران ما در کوتاه‌ترین زمان ممکن اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار می‌دهند.

Scroll to Top
اسکرول به بالا